Brian M. Viveros

Standard

Celebrul artist Brian M. Viveros este apreciat la nivel internaţional pentru picturile sale erotice, intruchipand frumuseti feminine cu ochi de caprioara si tigarete Marlboro suspendate seducator pe buze.

Picturile sale sunt un amestec ametitor de ulei, airbrush, acrilice si cerneala, iar de curand, artistul a incercat sa isi transpuna rodul imaginatiei si in mediul filmului pentru a transmite mai clar resturile intunecate si evocatoare ale propriei minti.

Prin opera sa, Viveros adauga stralucire in lumea lui interioara si societate in general, si are scopul de a captiva chiar si cei mai epuizati ochi.

Notorietatea lui Viveros a crescut simtitor odata cu participarea sa in cadrul expozitiei “The Art of Porn” din Elvetia in 1997. De atunci lucrarile sale au fost expuse in nenumarate galerii din America de Nord si Europa. Expunerea sa a continuat in diverse publicatii precum  ”Carnivora: The Dark Art Of Automobiles” a lui Les Barany, “Edgy Cute: From Neo-Pop to Low Brow and Back Again” de Harry Saylor si Carolyn Frisch sau ”Weirdo Noir”  a lui Matt Jordan.

Viveros a debutat in 2005, cu scurt-metrajul straniu, linistit, stilat dar indraznet – Dislandia – o psiho-drama ce se invarte in jurul unei tinere care traieste intr-o lume pustie, plina de imagini de vis, care variaza de la bizar la simbolic si erotic. Soutern, cel mai recent film suprarealist al sau, readuce cinematografia la „necurat”. Soutern este o experienta de atractii, sunete primordiale, si sentimente, acoperit de o ceata de erotism tulburator si violent.

Cateva dintre lucrarile absolut impresionante ale artistului:

Brian-M.-Viveros-and-Dan-Quintana-collaboration

FightKlubII

GLADIATE_HER

ScorpioRising

VivaLaMuerte

YOU-GET_THE_HORNS

Comentezi?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s